Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

es > eu

caviar

Partekatu sareetan:

*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

kabiar (eu)

caviar (es)

Per sé, Organic eta Essence Payusnay kabiarrak dastatuko dira, vodkarekin batera [+ informazio gehiago]>
www.landakogunea16

Se catará caviar Per sé, Organic y Essence Payusnaya con maridaje de vodka[+ más información]
www.landakogunea16


66 upategiez gain, delicatessen produktuak ere erakusgai egongo dira, adibidez, Valderrama olia, Cordobako Sierra Morena urdaiazpikoa, La Tostadora kafeak, Karmelo Toja antxuak, Gironako Imperia ahateak eta haren eratorriak, Mungiako Keia izokin eta hegaluze ketuak, Salinas mantekadak eta kabiarra.>
www.landakogunea16

Junto a las 66 bodegas presentes, también se expondrán artículos de delicatessen como el aceite Valderrama y jamón Sierra Morena de Córdoba, cafés la Tostadora, anchoas Karmelo Toja, Imperia patos y derivados de Girona, salmón y bonito ahumado Keia de Mungia, mantecadas de Salinas y caviar.
www.landakogunea16


Landako Guneak eta Saltsan Catering-ek elkarrekin antolatutako ekitaldia goizeko 11etan hasi zen eta hortik aurrera, jendez bete ziren ardo eta delicatessen produktuen stand guztiak.Azokan parte hartu zuten 66 upategiek aurkeztutako ardoez gain, bestelako delicatessen produktuak ere dastatzeko aukera egon zen, hala nola, Valderrama olioa, Kordobako Sierra Morena urdaizpikoa, La Tostadora Kafeak, Gironako Imperia ahateak eta eratorriak, Mungiako Keia hegaluze ketua, Salinaseko mantekadak eta kabiarra.>
www.landakogunea16

El evento, organizado de forma conjunta por Landako Gunea y Saltsan Catering, abrió sus puertas a las 11 de la mañana, momento a partir del cual los visitantes fueron copando los stands de vinos y productos delicatessen. Los vinos presentados por las 66 bodegas presentes compartieron paladares con artículos de delicatessen como el aceite Valderrama y jamón Sierra Morena de Córdoba, cafés la Tostadora, anchoas Karmelo Toja, Imperia patos y derivados de Girona, salmón y bonito ahumado Keia de Mungia, mantecadas de Salinas y caviar.
www.landakogunea16

Ikusi adibide gehiago

Hitz-jolasa