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Proteina: 4 g. Barazki goraipatuena da betakaroteno aberastasunagatik eta C, K, B2, azido foliko, burdin, potasio, kaltzio eta fosforoagatik ere.>
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Proteína: 4 g. Es la verdura más elogiada por su riqueza en betacarotenos, vitaminas C, K, B2, ácido fólico, hierro, potasio, calcio y fósforo.
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Proteina: 12 g. Xurgatze moteleko karbohidratoak dituzte, zuntza, aminoazido begetalak, B1 bitamina, magnesioa, kaltzioa, manganesoa, potasioa, fosforoa eta burdina.>
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Proteína: 12 g. Cuentan con un alto contenido en hidratos de carbono de asimilación lenta, fibra, aminoácidos vegetales, vitamina B1, magnesio, calcio, manganeso, potasio, fósforo y hierro.
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Proteina: 5 g. Arroz integrala nutrizio aldetik zuria baino osoagoa da, zuntz gehiago ematen du eta magnesioa, fosforoa, burdina, zinka, manganesoa eta kobrea bezalako mineralak eta B taldeko bitamina iturri ona da, batez ere B1 eta B6 bitaminak.>
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Proteína: 5 g. El arroz integral, es nutricionalmente más completo que el blanco, aporta más fibra, y minerales como el magnesio, fósforo, hierro, zinc, manganeso y cobre y es una buena fuente de vitaminas del grupo B, especialmente vitamina B1 y B6.
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Mineralak ere ugari ditu, batik bat burdina, fosforoa, zinka eta selenioa.>
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Entre los minerales predominan el hierro, el fósforo, el zinc y el selenio.
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Erregin-jelea erreginaren janaria da erlauntzean, oso elikagarria da karbohidrato, proteina, azido nukleiko, sustantzia hormonal eta antimokrobianoetan aberatsa, A,B,C, D eta E bitaminak eta kaltzioa, kobrea, burdina, fosforoa, potasioa, silizea eta sufrea bezalako mineralak ditu.>
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La jalea real es el alimento de la abeja reina de una colmena, es un alimento muy nutritivo rico en carbohidratos, proteínas, ácidos nucleicos, sustancias hormonales y antimicrobiales, vitaminas A, B, C, D y E y minerales como el calcio, cobre, hiero, fósforo, potasio, sílice y azufre.
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