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kloro (eu)

cloro (es)

Horien artean bildu behar dira ondorengoak: malutazioa eta koagulazioa, neutralizazioa, oxidazioa, erredukzioa, truke ionikoa, absortzioa eta desinfekzioa (kloroa, ozonoa).>
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Entre estos podemos incluir: floculación y coagulación, neutralización, oxidación, reducción, intercambio iónico, absorción y desinfección (cloro, ozono).
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Egunero sareko puntu desberdinetako kloro maila neurtzen da.>
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Diariamente se mide el cloro presente en distintos puntos de la red.
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Fase horretan, ura kutsatzailerik gabe egon behar litzateke, baina segurtasun handiagorako, ikatzaren gainean bigarren xurgapen fase bat eta alderantzizko osmosia aplikatzen dira, eta azkenik, kloro dioxidoa gehitzen da kalitate goreneko ura lortzeko.>
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En esta fase el agua debería estar libre de todo contaminante pero, para mayor seguridad, se emplea la segunda fase de absorción sobre carbón y la ósmosis inversa y, finalmente, se añade dióxido de cloro para obtener un agua de calidad máxima.
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Kontsumo publikorako urek sareko puntu guztietan erabateko desinfekzioa bermatu ahal izateko adina kloro izan behar dute.>
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Las aguas de consumo público necesitan contener el cloro suficiente que garantice una desinfección completa en todos los puntos de la red.
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Konposatu hori bi unetan gehitzen da: lehenik eta behin, nahasketa ganberan tratamendua hasi aurretik, tratamenduak dirauen bitartean, eragile kutsatzaileak ezabatzen dira eta, ondoren, kloratzaile automatizatu batzuek kloro maila doitzen dute (0,8 PPM) UETEtik irtetean.>
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La adición de este compuesto se realiza en dos puntos: primero en la cámara de mezcla antes del inicio del tratamiento, de esta manera se consigue eliminar los agentes contaminantes mientras dura el tratamiento y, posteriormente, unos cloradores automatizados ajustan el nivel de cloro (0,8 PPM) a la salida de la ETAP.
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