Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

es > eu

croqueta

Partekatu sareetan:

  •  s.f. kroketa

    no me gustan nada las croquetas de bacalao: bakailao-kroketak ez zaizkit batere gustatzen

*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

kroketa (eu)

croqueta (es)

Begano menua (15 euro): espinaka kroketak, barazki pastela, lasaña begetala, limoizko sorbetea cavara, kafea eta edariak.>
www.errenteria2

Menú vegano (15 euros): croquetas de espinaca, pastel de verduras, lasaña vegetal, sorbete de limón al cava, café y bebidas.
www.errenteria2


Kanpoan muntatutako sukalde eta parrillan, Echavek eta bere laguntzaileek bokatak, txistorra piperradarekin, txerria, kroketak eta oilaskoa prestatu zituzten.>
www.euskalkultura.com

En una cocina y parrilla montada en el predio, Echave y sus colaboradores prepararon bocatas, txistorra con piperrada en pan de ajo, pernil de cerdo con salsa de peras, croquetas de puerro, pollo al txilindrón con papas fritas y goxua con helado de crema y franchipán de manzanas.
www.euskalkultura.com


Sarrerakoa: Abarioko kroketak>
www.euskalkultura.com

Entrante: Croquetas de Abadeko
www.euskalkultura.com


Bazkarian euskal jaki gozoak dastatzeko aukera izango da: kroketak, gazta bolak, txistorra nafarra, burgoseko odolkia, galiziar enpanada, gazta krema, 'arrachera' nafar eran eta pantxineta.>
www.euskalkultura.com

En la comida se podrán degustar algunos platos típicos euskaldunes, dentro de un menú compuesto por: croquetas de pollo, bolitas de queso, chistorra navarra, morcilla burgalesa y empanada gallega como entremeses; y crema de quesos con crujientes, arrachera a la navarra; y pantxineta de postre.
www.euskalkultura.com


Honetaz gain afaria antolatu dute Casa de Campoko Gipuzkoa Jatetxean eta menua ondokoa izango da: kroketak, txistorra, piper gorriak, krabarroka pastela, kukuluak entsaladan, bakailu tortila, arkume errea panadera patatekin, arrozesnea, kafea, patxarana eta ardoa.>
www.euskalkultura.com

Además han organizado una cena en el Restaurante Gipuzkoa de la Casa de Campo y el menú consistirá en lo siguiente: croquetas, txistorra, pimientos rojos, pastel de cabracho, cogollos en ensalada, tortilla de bacalao, cordero asado con patatas panadera, arroz con leche, café, pacharán y vino.
www.euskalkultura.com

Ikusi adibide gehiago

Hitz-jolasa