Landako Guneak eta Saltsan Catering-ek elkarrekin antolatutako ekitaldia goizeko 11etan hasi zen eta hortik aurrera, jendez bete ziren ardo eta delicatessen produktuen stand guztiak.Azokan parte hartu zuten 66 upategiek aurkeztutako ardoez gain, bestelako delicatessen produktuak ere dastatzeko aukera egon zen, hala nola, Valderrama olioa, Kordobako Sierra Morena urdaizpikoa, La Tostadora Kafeak, Gironako Imperia ahateak eta eratorriak, Mungiako Keia hegaluze ketua, Salinaseko mantekadak eta kabiarra.>
www.landakogunea16
El evento, organizado de forma conjunta por Landako Gunea y Saltsan Catering, abrió sus puertas a las 11 de la mañana, momento a partir del cual los visitantes fueron copando los stands de vinos y productos delicatessen. Los vinos presentados por las 66 bodegas presentes compartieron paladares con artículos de delicatessen como el aceite Valderrama y jamón Sierra Morena de Córdoba, cafés la Tostadora, anchoas Karmelo Toja, Imperia patos y derivados de Girona, salmón y bonito ahumado Keia de Mungia, mantecadas de Salinas y caviar.
www.landakogunea16