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Onena hidrolizatuak dira, beti ere karbohidratoen portzentajea proteinena baino handiagoa dutenak. Erlazio egokiena da %60-70 karbono-hidrato eta %30-40 proteina.>
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Lo ideal es un hidrolizado cuyo porcentaje de carbohidratos sea siempre superior al de proteínas, lo adecuado es una relación de 60-70% de hidratos de carbono y 40-30% de proteínas.
usabalbuletina19


Garraio aktiboa: substantzien garraioa beren gradiente elektrokimikoaren kontrako aldera egiten da, eta beraz, beti energia-gastu bat behar izaten da, ATP gisa, hori hidrolizatuz.>
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Transporte activo: el transporte de las sustancias se realiza en contra de su gradiente electroquímico, por lo que siempre se requiere un gasto de energía, en forma de ATP, que se hidroliza.
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Ur hidrolizatuaren molekula bakoitzetik askatzen diren bi elektroiak P680ra (xede-molekula) igortzen ditu Z emaileak, eta H+ biak tilakoidearen barruan metatzen dira.>
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Los dos electrones liberados por cada molécula de agua hidrolizada son transferidos a la P680 (molécula diana) por el dador Z, y los dos H+ se acumulan en el interior del tilacoide.
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Hainbat eratakoak dira hauek: disakaridoak eta trisakaridoak hidrolizatzen dituzten maltasak eta beste disakaridasa bereziago batzuk, hala nola sukrasa, laktasa eta trehalasa.>
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Éstas son de diversos tipos: maltasas que hidrolizan los disacáridos y los trisacáridos y disacaridasas del tipo sucrasa, lactasa y trehalasa.
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Na+ eta Cl- ioiak, hurrenez hurren, NaOH base sendotik konjokatutako azidoa eta basea, eta HCl azido sendoa dira, eta horrenbestez, uretan izaera neutroa izango dute eta ez dira hidrolizatuko.>
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Los iones Na+ y Cl- son, respectivamente, ácido y base conjugados de la base fuerte NaOH y el ácido fuerte HCl, por lo que en el agua tienen un comportamiento neutro y no se hidrolizan.
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