Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

es > eu

lubina

Partekatu sareetan:

  •  s.f. (Zool.) lupia (Dicentrarchus labrax)

*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

lupia (eu)

lubina (es)

Bi chef horiek dastatzeko menu berezia eskaini zieten hogei kazetariei, eta hauek izan ziren plater nagusiak: lupia konfitatua fideuarekin, azalorearekin eta ...>
web.bizkaia.net

Los dos chefs ofrecieron a la veintena de periodistas un menú degustación cuyos platos principales fueron lubina confitada con fideua e coliflor y caldo de setas, y ...
web.bizkaia.net


Bi chef horiek dastatzeko menu berezia eskaini zieten hogei kazetariei, eta hauek izan ziren plater nagusiak: lupia konfitatua fideuarekin, azalorearekin eta perretxiko saldarekin, eta masaila gisatua patata-kremarekin eta saltsa-perretxikoarekin.>
web.bizkaia.net

Los dos chefs ofrecieron a la veintena de periodistas un menú degustación cuyos platos principales fueron lubina confitada con fideua e coliflor y caldo de setas, y carrillera guisada con crema de patata y cantarelus.
web.bizkaia.net


Bi chef horiek dastatzeko menu berezia eskaini zieten hogei kazetariei, eta hauek izan ziren plater nagusiak: lupia konfitatua fideuarekin, azalorearekin eta ...>
web.bizkaia.net

Los dos chefs ofrecieron a la veintena de periodistas un menú degustación cuyos platos principales fueron lubina confitada con fideua e coliflor y caldo de setas, y ... Imagen Principal (139 Kb.)
web.bizkaia.net


Bigarrenik, salda beroa edo krema fin bat aterako nieke, nahi badute; bestela, zuzenean, arraina. Madrildarrei lupia asko gustatzen zaie.>
www.euskonews.com

Segundo, si le apetece, le daría un consomé caliente o una crema fina y si no directamente pasaría a un pescado, por ejemplo a los madrileñons les gusta mucho la lubina.
www.euskonews.com


Lupia betea jarriko nieke, hostorez bildua, eta, amaitzeko, apetiturik badago (jende gaztea bada, batez ere) delicatessen txiki bat; adibidez, ahate-bularkitxo bat gerezi-saltsarekin.>
www.euskonews.com

Le pondría una lubina en hojaldre rellena, y después para terminar, si sigue teniendo apetito, sobre todo si el comensal es joven, le pondría un pequeño delicatessen, una pequeña pechuguita fina de pato con una salsa de cerezas.
www.euskonews.com

Ikusi adibide gehiago

Hitz-jolasa