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Flanera baten laguntzarekin, bi film paper kapa jartzen ditugu eta erdia kokatzen ditugu tomate moussearen 20 gr.>
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Ayudándonos de una flanera, colocamos encima dos capas de papel film y colocamos en medio 20 gr de mousse de tomate.
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Hau da gaur egun Gaztelumendi Antxonen esperientzia ahaztezin bat bizitzera eramango gaituen dastatze menua: foie bonboia; arroz paperezko bocabitsa nori alga, bieiraren koralaren moussea eta bereberetxoekin; txerri hanka, belarri eta aurpegi carpaccioa vieira, sesamo olio eta zitrikoen kabiarrarekin; otarrainxkak hezur-muin saltsan euren hezurrean; egoste-poltsan aurkeztutako legatza Daisi saltsan, alga, ganba kurruskaria, oliba olio esferifikazio eta Kasobusiarekin; txerri kokospea tenperatura baxuan egina zigala eta bere zukuarekin; eta amaitzeko jogur, lulo edo zitriko izozkia, egunaren arabera, bakarrik edo krema edo torradaz lagundua.>
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Este es el menú degustación con el que nos deleitan hoy en día en el Gaztelumendi Antxon: bombón de foie; el bocabits de papel de arroz con alga nori, mousse de coral de vieira y berberechos; el carpaccio de manitas, oreja y careta de cerdo con vieira, aceite de sésamo y caviar de cítricos; los langostinos con salsa de tuétano en su hueso; la merluza presentada en una bolsa de cocción con caldo Daisi con algas, crujiente de gambas, escerificaciones de aceite de oliva y Kasobusi; la papada de cerdo a baja temperatura con cigala y su jugo; y para terminar un helado de yogur, lulo o cítricos a veces solo o a veces acompañado de alguna crema o de torrija.
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Aurkezterako orduan, plater karratu bat hartu eta erdian kokatzen dugu tomate mousse koilarakada bat, kanonigoak kokatzen ditugu alboan, eta lurra botatzen dugu gainetik moussea estali arte.>
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A la hora de presentar, cogemos un plato cuadrado y colocamos una cucharada de mousse de tomate, colocamos los canónigos al lado, y echamos la tierra por encima hasta casi cubrir la mousse.
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Nahasketa hau tenperatura baxuan egin behar dugu, baina ikustean mousse uniforme bat lortzen dugula, beroaldi txiki bat eman eta hozten utzi.>
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Esta mezcla la tenemos que realizar a baja temperatura, pero cuando obtengamos una mousse uniforme vemos que esta está caliente, la dejamos enfriar.
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Hor dituzu sorbeteak, izozkiak, mousseak... hainbat gauza hotz eta zoragarri.>
www.euskonews.com

Ahí tienes una gama de sorbetes, de helados, de mousses, un sinfín de cosas en frío que son una maravilla,...
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