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4. Karbohidrato errazak eta indize gluzemiko handikoak saihestuko dituzu, eta zuntz kopurua handituko duzu, omega 3 gantz-azidoak eta kaltzioa, proteinak eta gantz monoasegabeak.>
usabalbuletina19

4. Evitarás los carbohidratos sencillos y de alto índice glucémico, y aumentarás la ingesta de fibra, ácidos grasos omega 3 y calcio, proteínas y grasas monoinsaturadas.
usabalbuletina19


Ondo daudenentzat, ez dute ezertarako balio, tontakeria hutsa dira. Bada produktu bat, neure onetik ateratzen nauena: Omega 3rekin aberastutako esnea.>
www.euskonews.com

Para los que están bien es una tontería. Hay un producto que me saca de quicio que es la leche enriquecida en Omega 3.
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Omega 3 eta Omega 6 gantz azidoak dituzte arrain horiek eta, hortaz, onak dira tentsiorako.>
www.bilbaointernational20

Todas estas especies se han convertido en producto indispensable de nuestra dieta por ser fuente natural de omega 3 y omega 6, beneficioso para la regulación de la tensión arterial.
www.bilbaointernational20


Animalietatik eratorritako gantz saturatuen kontsumoa jaitsi behar duzu, baina intsaturatuak eta omega 3ak lagungarri izango zaizkizu (oliba olioa, izokina, etab.) ahaleginaren ostean indarberritu eta osasun ona izateko.>
hondartza-buletina18

Has de bajar el consumo de grasas saturadas de origen animal, pero las insaturadas y los omega 3 (aceite de oliva, salmón, etc.) son tus aliados para recuperarte del esfuerzo y tener buena salud.
hondartza-buletina18


Nire iritzian, ez dugu inolaz ere Omega 3rekin aberastutako esnea erosi behar; egin beharrekoa, arrain urdina jatea da, Omega 3an aberatsa izateaz gain, askoz ere propietate gehiago dauzkalako: odoleko kolesterol eta gantzak murrizten ditu, bihotzeko gaixotasunak izateko arriskua txikitzen du, etab. Esan nahi dudana da arrain urdina Omega 3rekin aberastutako esnea baino mila bider hobea dela.>
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Bajo mi punto de vista, no debe comprarse nunca leche enriquecida en Omega 3, sino comer pescado azul que es muy rico en Omega 3, y tiene muchas más propiedades, entre otras, disminuye el colesterol y las grasas de la sangre, rebaja el factor de riesgo de las enfermedades cardiovasculares...
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