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Arrainei dagokionean, honako platerrak dastatzeko aukera izango dugu: era ezberdinetan prestaturiko bakailao freskoa, pikilo-piper saltsarekin, pil-pil erara, edota plantxan salteaturiko barazkiekin; legatza plantxan panadera-patata eta erregainarekin; lupina labean erregainarekin; zapo koroak plantxan barazki-brotxetarekin; eta bieirak plantxan, udare eta tipula mermeladaren gainean.>
www.gastrofesta14

A lo que a pescados se refiere tenemos que destacar el bacalao fresco que lo elaboran de diferentes maneras, con salsa de piquillos, al pil-pil y a la plancha con verduras salteadas; la merluza a la plancha con panaderas y refrito; la lubina de ración al horno con su refrito; las coronas de rape a la plancha con brocheta de verduras; y las vieiras a la plancha sobre cama de mermelada de pera y cebolla.
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Hau da gaur egun Gaztelumendi Antxonen esperientzia ahaztezin bat bizitzera eramango gaituen dastatze menua: foie bonboia; arroz paperezko bocabitsa nori alga, bieiraren koralaren moussea eta bereberetxoekin; txerri hanka, belarri eta aurpegi carpaccioa vieira, sesamo olio eta zitrikoen kabiarrarekin; otarrainxkak hezur-muin saltsan euren hezurrean; egoste-poltsan aurkeztutako legatza Daisi saltsan, alga, ganba kurruskaria, oliba olio esferifikazio eta Kasobusiarekin; txerri kokospea tenperatura baxuan egina zigala eta bere zukuarekin; eta amaitzeko jogur, lulo edo zitriko izozkia, egunaren arabera, bakarrik edo krema edo torradaz lagundua.>
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Este es el menú degustación con el que nos deleitan hoy en día en el Gaztelumendi Antxon: bombón de foie; el bocabits de papel de arroz con alga nori, mousse de coral de vieira y berberechos; el carpaccio de manitas, oreja y careta de cerdo con vieira, aceite de sésamo y caviar de cítricos; los langostinos con salsa de tuétano en su hueso; la merluza presentada en una bolsa de cocción con caldo Daisi con algas, crujiente de gambas, escerificaciones de aceite de oliva y Kasobusi; la papada de cerdo a baja temperatura con cigala y su jugo; y para terminar un helado de yogur, lulo o cítricos a veces solo o a veces acompañado de alguna crema o de torrija.
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Arrainen artean aurkituko ditugu: bieirak plantxan ontto eta foierekin; bakailaoa piperrada eta xehe-xehe moztutako patatekin, piper izozkiak ematen dion ikutu bereziarekin; zapoa labean; edo txipiroiak, tintan edo plantxan har ditzakegunak.>
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En lo que a pescados se refiere, podemos apostar por las vieiras a la plancha con hongos y foie; el bacalao con piperrada y patatas paja, con el toque especial del helado de pimiento; el rape al horno; o los chipirones, que los podemos tomar en su tinta o a la plancha.
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Aldasoroko kartan murgilduz gero, sarrerakoetan eskaintzen dizkigute denboraldiko barazkien parrilada romescu saltsarekin; kristal piperrak hegaluze bentreska eta tenperatura baxuan erretako arrautzarekin; bieira eta ganba krepea porru eta txakolin saltsarekin; eta zanburinak foie eta te berdean marinaturiko belarriarekin.>
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Si nos adentramos en la carta del Aldasoro, en los entrantes encontramos platos como la parrillada de verduras de temporada con salsa romesco; los pimientos de cristal con ventresca de bonito y huevo a baja temperatura, el crepe de vieiras y gambas con salsa de puerros al txakoli, y las zamburiñas con foie y oreja marinada en té verde.
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Bieira entsalada>
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Ensalada de vieiras
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