Hau da gaur egun Gaztelumendi Antxonen esperientzia ahaztezin bat bizitzera eramango gaituen dastatze menua: foie bonboia; arroz paperezko bocabitsa nori alga, bieiraren koralaren moussea eta bereberetxoekin; txerri hanka, belarri eta aurpegi carpaccioa vieira, sesamo olio eta zitrikoen kabiarrarekin; otarrainxkak hezur-muin saltsan euren hezurrean; egoste-poltsan aurkeztutako legatza Daisi saltsan, alga, ganba kurruskaria, oliba olio esferifikazio eta Kasobusiarekin; txerri kokospea tenperatura baxuan egina zigala eta bere zukuarekin; eta amaitzeko jogur, lulo edo zitriko izozkia, egunaren arabera, bakarrik edo krema edo torradaz lagundua.>
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Este es el menú degustación con el que nos deleitan hoy en día en el Gaztelumendi Antxon: bombón de foie; el bocabits de papel de arroz con alga nori, mousse de coral de vieira y berberechos; el carpaccio de manitas, oreja y careta de cerdo con vieira, aceite de sésamo y caviar de cítricos; los langostinos con salsa de tuétano en su hueso; la merluza presentada en una bolsa de cocción con caldo Daisi con algas, crujiente de gambas, escerificaciones de aceite de oliva y Kasobusi; la papada de cerdo a baja temperatura con cigala y su jugo; y para terminar un helado de yogur, lulo o cítricos a veces solo o a veces acompañado de alguna crema o de torrija.
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