Elhuyar Hiztegia

es > eu

vinagre

Partekatu sareetan:

*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

ozpin (eu)

vinagre (es)

Hiztegiaren arabera, ‘entsalada ’ hitzaren definizioa hurrena da: Entsalada edo gatzozpindua oro har hotzik jaten diren jaki gordin edo prestatuak da, gehienetan oinarrian barazki hostoak dituena. Ongarriren batez apailatzen dira entsaladak : koiperen bat, gatza eta azidoaren bat (ozpina, limoi-zukua eta abar.)>
usabalbuletina19

Según el diccionario de la Real Academia Española (RAE), la definición de ‘ensalada’ es: Hortaliza o conjunto de hortalizas mezcladas, cortadas en trozos y aderezadas con sal, aceite, vinagre y otras cosas.
usabalbuletina19


Limoi-zukua edo ozpina gehituz.>
usabalbuletina19

Añade zumo de limón o vinagre.
usabalbuletina19


Ardo zuriko ozpinean ontziratuak eta gatz gutxikoak, onarpen handia dute merkatuan, ez bakarrik plater ezberdinen osagarri bezala, baizik eta aperitibo askoren oinarri bezala erabili baitaitezke.>
www.euskolabeltienda4

Seleccionadas por el tamaño y la calidad y se envasan en tarro de cristal con vinagre de poca acidez y poca sal. Todas estas características le confieren una especial y agradable suavidad al paladar.
www.euskolabeltienda4


Ardo zuriko ozpinean ontziratuak eta gatz gutxikoak, onarpen handia dute merkatuan, ez bakarrik plater ezberdinen osagarri bezala, baizik eta aperitibo askoren oinarri bezala erabili baitaitezke.>
www.euskolabeltienda4

Envasadas en vinagre de vino blanco de poca acidez y bajo contenido en sal, tiene gran reconocimiento en el mercado, no sólo sirve como acompañamiento de platos sino como base de una gran variedad de aperitivos
www.euskolabeltienda4


Kristalezko potoetan ontziratzen dira, garraztasun eta gatz kopuru gutxiko ozpinetan.>
www.euskolabeltienda4

Seleccionadas por el tamaño y la calidad y se envasan en tarro de cristal con vinagre de poca acidez y poca sal.
www.euskolabeltienda4

Ikusi adibide gehiago

Hitz-jolasa