Elhuyar Hiztegia

eu > es

anis

Partekatu sareetan:


anis *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...anis ...kariarekin batera lanean, zigarroak erretzen eta anis botilatik edaten. Uste da, Lehendakariaren Europako...


Txinatar anis Txinatar anis edo txinatar anis-belar ("Illicium verum") (, "zortzi adar...


... salbia bezalako belarren usainak errepide bazterrean, anis eta hondar. Hor daude erromero orratzak ere, hatzak haietar...


...belarrak dira digestioa egiten laguntzen dutenak ( anis berdea, kamamila) eta lasaitzeko balio dutenak...


...kiteorako ohitura handia zegoen eta goizetik hasita anisa eta ko�1/2atedatenezutenakoaskoe...


...Edariak gainez egin du Xose Zorelleren zainetan, anisez eztituriko Mekong haserretua. Ez diot kasurik ...


...ez daitezen ohartu, despensara hurbiltzen naiz eta aniseko botilari xurruoa batzu ematen dizkiot. Aitek ...


...ladrilluori, gaiÃÆ'Ã,±a zurixa eta anis usaiÃÆ'Ã,±ekua, nungua da?...


... notiziaren eraginez adina tabernan atera zioten anis kopaskaren kulpaz. Ezin zezakeen egoera ulertu:...


... baiña egin gitxi". San Blas bezperan anis usaia egoten zen toki guztietan...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

anis (eu)

anís (es)

Nire adiskide Jose Mari Gorrotxategi gozogile handiak (berari gozogile esatea gustatzen baitzaio) ikerketa sakona egin zuen gai horri buruz; ikerlan hori zela-eta, Berastegiko Antonio Mujika gozogile zena elkarrizketatu zuen eta hark eman zion formula: kilo bat irin, kilo erdi azukre, 6 arrautza, legamia, kanela eta anis-aleak.>
www.euskonews.com

El gran confitero, que es como a él le gusta que le llamen, mi amigo José María Gorrotxategi ha sido un gran investigador de este tema y a tal fin hace años entrevistó a Antonio Múgica, confiero de Berastegi (Gipuzkoa), ya fallecido, quien le facilitó su fórmula: 1 kg de harina, ½ kg de azúcar, 6 huevos, levadura, canela y anís en grano.
www.euskonews.com

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

anis (eu)

anís (es)

Nire adiskide Jose Mari Gorrotxategi gozogile handiak (berari gozogile esatea gustatzen baitzaio) ikerketa sakona egin zuen gai horri buruz; ikerlan hori zela-eta, Berastegiko Antonio Mujika gozogile zena elkarrizketatu zuen eta hark eman zion formula: kilo bat irin, kilo erdi azukre, 6 arrautza, legamia, kanela eta anis-aleak.>
www.euskonews.com

El gran confitero, que es como a él le gusta que le llamen, mi amigo José María Gorrotxategi ha sido un gran investigador de este tema y a tal fin hace años entrevistó a Antonio Múgica, confiero de Berastegi (Gipuzkoa), ya fallecido, quien le facilitó su fórmula: 1 kg de harina, ½ kg de azúcar, 6 huevos, levadura, canela y anís en grano.
www.euskonews.com

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

anis (eu)

anís (es)

Nire adiskide Jose Mari Gorrotxategi gozogile handiak (berari gozogile esatea gustatzen baitzaio) ikerketa sakona egin zuen gai horri buruz; ikerlan hori zela-eta, Berastegiko Antonio Mujika gozogile zena elkarrizketatu zuen eta hark eman zion formula: kilo bat irin, kilo erdi azukre, 6 arrautza, legamia, kanela eta anis-aleak.>
www.euskonews.com

El gran confitero, que es como a él le gusta que le llamen, mi amigo José María Gorrotxategi ha sido un gran investigador de este tema y a tal fin hace años entrevistó a Antonio Múgica, confiero de Berastegi (Gipuzkoa), ya fallecido, quien le facilitó su fórmula: 1 kg de harina, ½ kg de azúcar, 6 huevos, levadura, canela y anís en grano.
www.euskonews.com

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

anis (eu)

anís (es)

Nire adiskide Jose Mari Gorrotxategi gozogile handiak (berari gozogile esatea gustatzen baitzaio) ikerketa sakona egin zuen gai horri buruz; ikerlan hori zela-eta, Berastegiko Antonio Mujika gozogile zena elkarrizketatu zuen eta hark eman zion formula: kilo bat irin, kilo erdi azukre, 6 arrautza, legamia, kanela eta anis-aleak.>
www.euskonews.com

El gran confitero, que es como a él le gusta que le llamen, mi amigo José María Gorrotxategi ha sido un gran investigador de este tema y a tal fin hace años entrevistó a Antonio Múgica, confiero de Berastegi (Gipuzkoa), ya fallecido, quien le facilitó su fórmula: 1 kg de harina, ½ kg de azúcar, 6 huevos, levadura, canela y anís en grano.
www.euskonews.com

Ikusi adibide gehiago

Hitz-jolasa