Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

eu > es

gazitze

Partekatu sareetan:

  • 1  iz. salazón [proceso]

    zortzi egunez gazitzen utzi: mantener ocho días en salazón

    gatzitze-industria: industria de la salazón

  • 2  iz. (Ekol.) (Nekaz.) salinización

    lurzorua gazitzea: la salinización del suelo

gazitze *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...


...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...


...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...


...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...


...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...


...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...


...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...


...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...


...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...


...gazitze Lehorteek eta gazitzeek lurra elkortu zutela-eta laboreak egiteari utzi...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

gazitze (eu)

salazón (es)

Gazitzeko antxoaren bidez prestatutako altuera handiko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.>
zaporejai5

Filetes de talla grande preparados a base de anchoa en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano.
zaporejai5


Gazitzeko Kantabriko antxoaren bidez prestatutako altuera handiko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.>
zaporejai5

Filetes de buena talla preparados a base de anchoa del Cantabrico en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano.
zaporejai5


Gazitzeko antxoaren bidez prestatutako altuera ertaineko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.>
zaporejai5

Filetes de anchoa de talla mediana preparados a base de anchoa en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano, una a una, después de haber alcanzado el nivel de maduración deseado.
zaporejai5

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

gazitze (eu)

salazón (es)

Gazitzeko antxoaren bidez prestatutako altuera handiko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.>
zaporejai5

Filetes de talla grande preparados a base de anchoa en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano.
zaporejai5


Gazitzeko Kantabriko antxoaren bidez prestatutako altuera handiko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.>
zaporejai5

Filetes de buena talla preparados a base de anchoa del Cantabrico en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano.
zaporejai5


Gazitzeko antxoaren bidez prestatutako altuera ertaineko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.>
zaporejai5

Filetes de anchoa de talla mediana preparados a base de anchoa en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano, una a una, después de haber alcanzado el nivel de maduración deseado.
zaporejai5

Ikusi adibide gehiago

Hitz-jolasa