Aurtengo Baztango Egunean azpimarragarria izan da haur zein nagusien parte hartzea. Bazkarian baztandar estiloko menua dastatu zuten bertaratu zirenek: baztanzopak, piperrada, arkumea txilindron erara, azpizuna zainzuri saltsarekin eta bukatzeko, sagar tarta bainila izozkiarekin.> www.euskalkultura.com
El Baztango Eguna destacó por reunir a chicos y grandes, que disfrutaron de un menú típico baztanés: baztanzopak, piperrada, cordero al chilindrón, solomillo en salsa de espárragos y de postre, tarta de manzana y helado de vainilla. www.euskalkultura.com
Sarreraren salneurria bost peso izango dira eta horrekin edari bat, hiru pintxo eta izozki bat hartzeko eskubidea eskuratuko da.> www.euskalkultura.com
La entrada tiene un valor de $ 5, y con la misma tienen derecho a una bebida, 3 pintxos y un helado. www.euskalkultura.com