Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

eu > es

konfite

Partekatu sareetan:

konfite *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...konfite Gorrotxategi konfiteri eta gozotegiaren atzeko aldean, kanpaitxoak jotzen ...


. Goizeko izarra, 1946. Entzunaldia: Txaikovsky. Konfiteetako Maitagarriaren dantza (Intxaur hauskailua baleteko atal ...


Esperientziari ekiteko, Gorrotxategi konfiteri museoa bisitatuko dugu gida batekin, gozogintza ...


... merkataritza. 644.1 epigrafea. Ogi, gozoki, konfite eta antzekoen, eta esne eta esnekien ...


...u eta gero Tolosan jarraituko duzu, Gorrotxategi Konfiteri Museoa ezagutu ostean kikara bat txololate dastatuz...


...ez, bisitarien gehiengoak, %77,6-ak, Gorrotxategi Konfiteri museoko bisita gidatua hautatu du, Alde ...


...u eta gero Tolosan jarraituko duzu, Gorrotxategi Konfiteri Museoa ezagutu ostean kikara bat txololate dastatuz...


...go, mintzatzeko gai denean, absenta eta konfiteak gauza bera ez direla dakien bezalaxe.


...n ere aitzindari izan da, horren adierazgarri da Konfiteri Museoa, esaterako, era horretako bakarra baita.


... Orreaga enpresek; hestebeteak, pateak eta ahate konfiteak prestatzen dituzte Arbizuko Arbizu, Bianako E1 ...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

konfite (eu)

confite (es)

XIV-XIX. mendeen arteko gozogileen lan-teknikekin zerikusia duten elementuak biltzen ditu Gorrotxategi Konfiteri Museoak. Erakusketa iraunkorra atal ezberdinetan banatuta dago: Txokolatea, Garitik Ogi Gozora, Bizkotxoa, Likoreak eta Pattarrak, Esne-Gaina eta Gurina, Izozkia, Karameluak, Konfitea, Turroiak eta Eztia eta Argizaria.>
www.turismoa.euskadi.net

El Museo Gorrotxategi de Confitería engloba las técnicas de trabajo de los confiteros entre los siglos XIV y XIX. Las colecciones presentes en la exposición permanente se ordenan por secciones: el Chocolate, del Trigo al Pan Dulce, el Bizcocho, Licores y Aguardientes, la Nata y la Mantequilla, el Helado, los Caramelos, el Confite, los Turrones, la Miel y la Cera.
www.turismoa.euskadi.net

Ikusi adibide gehiago