Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

eu > es

laberatu, labera(tu), laberatzen

Partekatu sareetan:

laberatu, labera(tu), laberatzen *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...laberatu ...nnetonetan sartu. Gaueko hamabiak inguruan, launaka, laberatu . Hamar minutuero, erretiluak aldatzen nituen. ...


...nnetonetan sartu. Gaueko hamabiak inguruan, launaka, laberatu . Hamar minutuero, erretiluak aldatzen nituen. ...


... labean Arrautza zabaldu labera sartu aurretik Ogiak labera sartzeko prest Masari forma ...


. Orduerdi bat-edo utzi egonean, eta laberatu . 150 gradotan 20 edo 25 minutuz ...


...nnetonetan sartu. Gaueko hamabiak inguruan, launaka, laberatu . Hamar minutuero, erretiluak aldatzen nituen. ...


...atzen bada- behar diren ebakiak egin eta laberatuko ditugu. Labea 220- 230ºC egon ...


... igota zegoen, eta labea beroa zenez, laberatu egin nuen. Lehen 20 minutuak 230Â...


... eskatu die, pronto direla zainzuri gratinatuak. Labera egin du gero, eta haren atzetik ...


Bagels guztiak egosiak daudenean, laberatu egin behar dira. Horretarako, labea 250...


...o dohaina eman zidan, eta nire betebeharra ogia laberatu beharrean liburuak idaztea da. Ez nuke esango nire liburuen...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

laberatu (eu)

hornear (es)

Beira laberatuak (klinforming): Beira labean berotu, eta bigunduta ateratzean, moldeen bidez ematen zaio forma.>
www.euskonews.com

Vidrio horneado (klinforming): Método por el cual se calienta el vidrio en el horno y al ablandarse se le deforma con moldes al efecto.
www.euskonews.com


Lehengai gisa azulejo industriala erabili ohi dute, eta, inoiz edo behin, baita material erregogorra ere -azken hau 1280ºCtan laberatzen dute-.>
www.euskonews.com

Como materia prima se usa el azulejo industrial, según el tamaño y calidad necesarias y a veces material refractario (este lo hornean a 1280 º C.).
www.euskonews.com


Laberatu 180 gradutan 20 minutuz (busti noizbehinka ardo zuriarekin eta saldarekin)>
www.hiru.com

Hornear a 180 grados durante 20 minutos (de vez en cuando regar con el vino blanco y el caldo).
www.hiru.com


Estali xerrak maionesarekin eta laberatu 200 gradutara 10 minutuz.>
www.hiru.com

Cubrir los lomos con la mahonesa y hornear a 200 grados durante 10 minutos.
www.hiru.com


10. Laberatu>
www.euskonews.com

10. Horneado
www.euskonews.com

Ikusi adibide gehiago