Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

eu > es

marinatu, marina, marinatzen

Partekatu sareetan:

marinatu, marina, marinatzen *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...marinatu Hácese de la agua marina dulce, ó á lo ménos salobre ...


...tatik hartu dituzte: arrain-produktu keztatuak eta marinatuak , gazta biguna eta erdibiguna eta termikoki ...


...peritiboa aterako da, non eta frutak ez dauden marinatuak , piperbeltzarekin eta olio-ozpinekin (azidotasun neurtua ed...


...rriz, hor daude gatzetan jarriak, ketuak, onduak edo marinatuak ; gaur egun gutiziatzat hartzen ditugu, baina garai hartan e...


...datutako bisitak Hondarribiako alde zaharrera eta marina auzunera...


... botako diegu. Barazkiak, besteak beste, sardina marinatuekin eta antxoekin atera ditzakegu.


Santa Marina eliza leno plazuelan erdiyan zeon; orain ...


Edozein arrain gordin edo marinaturi patogenoak kentzeko izoztu egin behar da edo modu seguruan ...


...zuzendaria izan zen), "Revista General de la Marina " (zuzendaria ere), "Blanco y Negro"... "Los Contemporáneos"...


...izugarri gustatu izan zaizkit betidanik ozpinetan marinatutako antxoak oliotan (bokeroiak edo...). Aurreko...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

marinatu (eu)

marinar (es)

Tomatezko gazpatxoa, marinatutako hegaluzearen tartarrarekin>
www.congresociudadaniadigital1

Gazpacho de tomate con tartar de bonito marinado
www.congresociudadaniadigital1


Honen ondoren antxoa marinatuko dugu.>
www.gastrofesta14

Por otro lado, marinamos la anchoa.
www.gastrofesta14


Zartagin bat hartu eta bertan markatzen ditugu aurrez baratxuri oliotan eta limoi zukutan marinaturiko kalamarra.>
www.gastrofesta14

Marcamos en una sartén antiadherente el calamar marinado previamente en el aceite de ajo y zumo de limón.
www.gastrofesta14


Marinaturiko antxoen entsalada>
www.gastrofesta14

Ensalada de anchoas marinadas
www.gastrofesta14


Aldasoroko kartan murgilduz gero, sarrerakoetan eskaintzen dizkigute denboraldiko barazkien parrilada romescu saltsarekin; kristal piperrak hegaluze bentreska eta tenperatura baxuan erretako arrautzarekin; bieira eta ganba krepea porru eta txakolin saltsarekin; eta zanburinak foie eta te berdean marinaturiko belarriarekin.>
www.gastrofesta14

Si nos adentramos en la carta del Aldasoro, en los entrantes encontramos platos como la parrillada de verduras de temporada con salsa romesco; los pimientos de cristal con ventresca de bonito y huevo a baja temperatura, el crepe de vieiras y gambas con salsa de puerros al txakoli, y las zamburiñas con foie y oreja marinada en té verde.
www.gastrofesta14

Ikusi adibide gehiago