Karta aztertzen hasiz gero, sarrerakoeta aurki ditzakegun platerren artean ditugu: ontto, otarrainxka, piper gorri, piper coulis eta rukula sorbete entsalada; ontto nahaskia itas-trikuekin; krepeak; isatsez beteriko piper berdeak; edo etxeko frijitu bikain eta harrigarriak, kalamarraz gain, kroketa sorta ederra dastatzeko aukera izango dugu, piperrak, txipiroiak, foie, urdaiazpikoa edo ontto kroketak izan daitezke, beti ere merkatuko produktu eskaintzaren arabera.>
www.gastrofesta14
Si nos adentramos en la carta, en los entrantes nos encontramos con la ensalada de hongos, langostinos, pimientos rojos, coulis de pimientos y sorbete de rúcula; el revuelto de hongos con erizos de mar; los crepes; los pimientos verdes rellenos de rabo; o los sorprendentes fritos caseros, donde disfrutaremos de calamares y una degustación de croquetas, que pueden ser de pimiento, chipirón, foie, jamón o hongos, dependiendo del mercado.
www.gastrofesta14