Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

eu > es

parmesano

Partekatu sareetan:

  •  adj. parmesano, -a

    kaneloiak parmesanoarekin: canelones con parmesano

parmesano *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...parmesano eztia, olioa, modena ozpina, gatza eta parmesano gazta (hautazkoa)...


... izan zitekeen, agian. Eta orduan gazta parmesanoa izango lukete gosaltzeko, bazkaltzeko eta afaltzeko.


...a darama haragi xehatuarekin, bexamelarekin eta gazta parmesanoarekin , Italiako bertsioaren antzera.


Sua itzali, eta gehitu gazta parmesano birrundua (ehun bat gramo) eta koilarakada bat gurin. Nahas...


...orizoa, saltxitxoia, salamia, sobrasada); gazta onduak ( parmesanoa , emmental, gouda, roquefort, camembert, Mantxakoa); gibela;...


...beste herri batzuetako gaztak ere egongo dira: parmesanoa , escoubeyrou eta emmentala. Ondokoa izango da...


... ederra, Txinako ahate deliziak, Italiako gazta parmesanoa , Brasildo arroz entsaladak... Eta edariak ere...


... gehitzen diote (nik ez, noski), parmesano estilokoa. Gainera, pinaziak ez badituzue (...


...liba beteak, haragi xehetuarekin, arrautzarekin eta Parmesano gaztarekin, eta ondoren, frijituak).. ...


...gabeko zartagin batera aldatu risottoa, gazta parmesanoz hautseztatu, azpil batean jarri dena, eta...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

parmesano (eu)

parmesano (es)

Otarrainxkak parmesanoarekin>
www.gastrofesta14

Langostinos al parmesano
www.gastrofesta14


Aipatu beharrekoa da ere arroz eta pasten eskaintza berezia; horien artean ditugu, boletus rissottoa tomete lehor eta parmesano teilarekin; foie eta udare bottonea gazten saltsarekin; eta abakando arroza.>
www.gastrofesta14

También debemos destacar la oferta de arroces y pasta, entre la que encontramos el rissotto de boletus con tomate seco y teja de parmesano; el bottone de foie y pera con salsa de quesos; o el arroz meloso con bogavante.
www.gastrofesta14


Karta aukeratzen badugu, bertan aurkitu ditzakegu maila handiko hainbat plater, besteak beste: perretxiko raviolia onttoekin, txipiroi entsalada tomate errearekin, txangurroz beteriko legatza eta txipiroi tinta, legatza saltsa berdean, Tolosaldeko antxume errea, baserriko oilaskoa edota hezurrik gabeko txerri iberiko saiheskia parmesanoarekin.>
www.gastrofesta14

Si apostamos por comer a la carta, podremos disfrutar con platos como los raviolis de setas con foie, la ensalada de chipirón con tomate asado, la merluza rellena de txangurro y salsa de chipirón, merluza en salsa verde, el cabrito de Tolosaldea asado, el pollo de caserío o la costilla de cerdo ibérica deshuesada con parmesano.
www.gastrofesta14


200 g gazta parmesanoa birrindua>
www.hiru.com

200 g de queso parmesano rallado
www.hiru.com


Kipula gorrituta dagoenean, gehitu esne gaina, roqueforta, gazta parmesanoa, gruyere gazta eta krema.>
www.hiru.com

Cuando la cebolla esté dorada echar la nata, el queso roquefort, el parmesano, el gruyere y la crema.
www.hiru.com

Ikusi adibide gehiago