Aipatu beharrekoa da ere arroz eta pasten eskaintza berezia; horien artean ditugu, boletus rissottoa tomete lehor eta parmesano teilarekin; foie eta udare bottonea gazten saltsarekin; eta abakando arroza.> www.gastrofesta14
También debemos destacar la oferta de arroces y pasta, entre la que encontramos el rissotto de boletus con tomate seco y teja de parmesano; el bottone de foie y pera con salsa de quesos; o el arroz meloso con bogavante. www.gastrofesta14
Karta aukeratzen badugu, bertan aurkitu ditzakegu maila handiko hainbat plater, besteak beste: perretxiko raviolia onttoekin, txipiroi entsalada tomate errearekin, txangurroz beteriko legatza eta txipiroi tinta, legatza saltsa berdean, Tolosaldeko antxume errea, baserriko oilaskoa edota hezurrik gabeko txerri iberiko saiheskia parmesanoarekin.> www.gastrofesta14
Si apostamos por comer a la carta, podremos disfrutar con platos como los raviolis de setas con foie, la ensalada de chipirón con tomate asado, la merluza rellena de txangurro y salsa de chipirón, merluza en salsa verde, el cabrito de Tolosaldea asado, el pollo de caserío o la costilla de cerdo ibérica deshuesada con parmesano. www.gastrofesta14