Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

eu > es

sommelier

Partekatu sareetan:

  •  iz. sumiller, sommelier

    sommelier katalana lehen mailako hainbat markarekin elkarlanean aritu da: la sumiller catalana ha colaborado con diversas marcas de primer orden

sommelier *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...sommelier Baikorrak dira sukaldariak, jatetxeburua eta sommelierra ; ordea, haien ustez, goi mailako sukaldaritzan emakume gehi...


Mikel Garaizabal enologo eta sommelierraren eskutik, "Ardo eta Txakolina dastatzea" ...


...lista guztietara joango dira epaimahaiko kideak â" sommelier ospetsuak eta Kontseilu Arautzaileko Dastaketa Batzordeko k...


...rtzaileei. Curriculuma oso garrantzitsua izaten da sommelierrentzat , epaimahaiak kontuan hartu ohi duelako zein lekutan lan egi...


...ezagutzen du goi mailako sukaldaritza Silvia Garcia sommelierrak ; bi urte daramatza Errenteriako (Gipuzkoa) Mugaritz jatetxe...


... Usua" eta "Destilerías Lafuente". Nafarroako Sommelier Elkarteak antolatzen duen Nafarroako Kalitatezko Ardo eta...


..., urtez-urtez Madrileko finalean errepikatzen duten sommelier asko eta asko ez dira bost kopa...


...gintzan esperientzia duen profesionala.- Jatetxeetan sommelier bezala esperientzia duen profesionala.CV bidalketa eta...


Horietara guztietara joango dira epaimahaiko kideak - sommelier ospetsuak eta Kontseilu Arautzaileko Dastaketa Batzordeko k...


Horietara guztietara joango dira epaimahaiko kideak - sommelier ospetsuak eta Kontseilu Arautzaileko Dastaketa Batzordeko k...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

sommelier (eu)

sumiller (es)

Bilbao Bizkaiaren standean Bizkaiko Txakolinaren hainbat motatako barietateen hamabost dastaketa ere egingo dira, Mikel Garaizabal enologo eta sommelierraren eskutik.>
www.bilbaointernational20

El stand de Bilbao Bizkaia también será escenario de una quincena de catas de distintos caldos de Bizkaiko Txakolina, de la mano del experto enólogo y sumiller Mikel Garaizabal.
www.bilbaointernational20


Bidaia’ da Mikel Garaizabal enologo eta sommelierrak idatzitako liburu honen izenburua. Gure ardora hurbiltzeko modu berri bat planteatzen da, lanketa-prozesuen, upategien, lantzen deneko eskualdeen eta zerbitzatzen deneko jatetxe eta hotelen hurbileko ikustaldi baten bitartez, eta halaber, gure Lurraldeko kokalekurik nabarmenen bitartez.>
www.bilbaointernational20

El viaje’ es el título de este libro, escrito por el enólogo y sumiller Mikel Garaizabal y que plantea una nueva forma de acercarse a nuestro vino, a travÊs de una visión cercana de los procesos de elaboración, de las bodegas y las comarcas donde se elabora, los restaurantes y hoteles donde se sirve, y tambiÊn a travÊs de los enclaves mås destacados de nuestro Territorio.
www.bilbaointernational20


Mikel Garaizabal Pildainek Ostalaritza eta Turismo titulua du, Laguardiako Enologia Eskolako Enologia eta Mahastizaintza titulua ere bai, eta sommelier titulua ere badu, Madrilgo Merkataritza Ganbaran eskuratua.>
www.bilbaointernational20

Garaizabal es titulado en HostelerĂ­a y Turismo, EnologĂ­a y Viticultura por la Escuela de EnologĂ­a de Laguardia, y sumiller por la CĂĄmara de Comercio de Madrid.
www.bilbaointernational20


Izan ere, gure ardoaren berri Mikel Garaizabal enologo eta sommelierraren eskutik jaso nahi izan zuten 50 profesional horretarako aukerarik gabe geratu ziren, ez zegoen gehiagorentzako lekurik eta.>
www.bilbaointernational20

De hecho, 50 profesionales que quisieron conocer nuestro tradicional vino de la mano del enólogo y sumiller Mikel Garaizabal no pudieron hacerlo, al no quedar plazas disponibles.
www.bilbaointernational20


Workshop horren ondoren, Daniel Garcíak (Zortziko), Txomin Gómezek (Lurrina) eta Sergio Zaratek (Zarate) prestatutako pintxoak dastatzeko saioa egin dute touroperadore eta agenteek, eta Bizkaiko txakolinaren onuren berri izan dute Mikel Garaizabal sommelierrak gidatutako dastatze didaktiko baten bitartez.>
www.bilbaointernational20

Tras este “workshop”, turoperadores y agentes han compartido una degustación de pintxos elaborados por los cocineros Gorka Esteban (Zortziko), Txomin Gómez (Lurrina) y Sergio Ortiz de Zarate (Zarate) y han conocido, a través de una didáctica cata dirigida por el sumiller Mikel Garaizabal, las virtudes del txakoli de Bizkaia.
www.bilbaointernational20

Ikusi adibide gehiago

Hitz-jolasa