*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena
pipermin (eu)
guindilla (es)
Kolore iluna dute, eta Ibarrako piperminek lagunduta, aparteko zaporea dute.> www.eudel3
De un color oscuro y acompañadas, como no, de las guindillas de Ibarra, destacan por su excelente sabor. www.eudel3
Agiña Piperrak S.L. enpresak urteak daramatza Eusko Labeldun Piperminak sortzen eta saltzen.> www.euskolabeltienda4
Agiña Piperrak S.L. es una empresa que lleva años dedicándose a la producción, elaboración y venta de guindillas de Ibarra con Eusko Label. www.euskolabeltienda4
Erdiko hezurra kendu ondoren, zartaginean salteatzen dira, zatitutako baratxuri ugarirekin eta piperminarekin, norberaren gustuaren arabera.> www.euskonews.com
Al pil-pil: Tras quitarse la espina central se saltean en una sartén con abundantes ajos troceados y guindilla, esto al gusto. www.euskonews.com
Ondoren, baratxuri frijituak eta ozpinez, perrexilez eta piperminez osatutako baso erdia erantsiko dira. Dena estali eta su txikian egin behar da. Marinel erara.> www.euskonews.com
En una cazuela se ponen anchoas y cebolla picada en crudo y se añade una fritada de ajos con medio vaso de vinagre, perejil y guindilla, se tapa y se deja que se hagan a fuego bajo. www.euskonews.com