mantener ocho días en salazón: zortzi egunez gazitzen utzi
la salazón del bacalao: bakailaoa gatzetan jartzea
2s.f. (pl.) arrain gazitu(ak), haragi gazitu(ak)
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena
gazitze (eu)
salazón (es)
Gazitzeko antxoaren bidez prestatutako altuera handiko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.> zaporejai5
Filetes de talla grande preparados a base de anchoa en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano. zaporejai5
Gazitzeko Kantabriko antxoaren bidez prestatutako altuera handiko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.> zaporejai5
Filetes de buena talla preparados a base de anchoa del Cantabrico en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano. zaporejai5
Gazitzeko antxoaren bidez prestatutako altuera ertaineko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.> zaporejai5
Filetes de anchoa de talla mediana preparados a base de anchoa en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano, una a una, después de haber alcanzado el nivel de maduración deseado. zaporejai5
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena
gazitze (eu)
salazón (es)
Gazitzeko antxoaren bidez prestatutako altuera handiko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.> zaporejai5
Filetes de talla grande preparados a base de anchoa en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano. zaporejai5
Gazitzeko Kantabriko antxoaren bidez prestatutako altuera handiko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.> zaporejai5
Filetes de buena talla preparados a base de anchoa del Cantabrico en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano. zaporejai5
Gazitzeko antxoaren bidez prestatutako altuera ertaineko xerrak zeinen arantzak eta azalak eskuz kenduta daude.> zaporejai5
Filetes de anchoa de talla mediana preparados a base de anchoa en salazón cuyas espinas y pieles están quitadas a mano, una a una, después de haber alcanzado el nivel de maduración deseado. zaporejai5