San Ferminetan Iruñazarrak menu berezi bat eskaintzen du 40€tan: sarrerakoetan salmorejo txupitoa urdaiazpiko kurruskiarekin, bentreska eta pikilo entsalada eta arrain zopa edo potxa freskoak; bigarrena aukeratu beharra dago bakailaoa ajoarrieroan otarrainxka tenpurarekin, eguneko arrain, zezenketako zezena Olite ardo beltzetan gisatua edo norbanakoarentzako txuleta brasan Maldon gatza eskamekin platerren artean.>
www.gastrofesta14
A lo largo de San Fermín en el Iruñazarra nos ofecen un menú especial que a 40€ nos ofrece un chupito de salmorejo con crujiente de jamón, una ensalada de ventresca y piquillos y una buena sopa de pescado o unas pochas frescas de entrantes, y de segundo a elegir entre el bacalao al estilo ajoarriero con tempura de langostino, el pescado del día, el estofado de toro de lidia al vino tinto de Olite y la chuleta de ración a la brasa con escamas de sal Maldón.
www.gastrofesta14