Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

eu > es

brasa

Partekatu sareetan:

brasa *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...brasa erdian. Ibaia bitan banatzen da, iparraldean " bras de la Madeleine" (Madalenaren besoa) ...


...ainzuriak hasi berri dira, orburuak eta piperrak brasan ... Merkatuan dagoena jartzen dugu, azken finean».


...«AEBetan janak ke zaporea dauka, hemen brasa eta ikatzarena»...


...olarik, gainetik beheiti sartu zakon zerbait eta brasa dena barreatu: sartu brasan, ximiniatik beheiti sartia zela...


Era berean, haragiaren eta brasaren sektorea balioan jarri eta profesionalizatu nahi du...


... d'Azur eskualdean. 2013an biztanle zituen. 2007an Bras udalerrian erroldatutako biztanleak 2.138 ziren. Familiak ...


...la pixka bat egiten zitzaiolarik, hauspoarekin brasak eta hautsa kentzen zitzaizkion. Gero berriro ...


...t Juan Mari Arzakekin, Andoni Adurizekin, Michel Brasekin ... Jende hori urrunetik jarraitu izan dut. Kursaalean azken...


...Arzakeko lanak amaitu nituen nik, eta Frantzian Michel Brasen jatetxean egiten ari zen praktikak bukatu zituen Aizpeak. G...


...gira bazkaltzen, eta bixtan dena bildoskia brasan errerik hango moldean eman daukute. Rantxotik ...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

brasa (eu)

brasa (es)

San Ferminetan Iruñazarrak menu berezi bat eskaintzen du 40€tan: sarrerakoetan salmorejo txupitoa urdaiazpiko kurruskiarekin, bentreska eta pikilo entsalada eta arrain zopa edo potxa freskoak; bigarrena aukeratu beharra dago bakailaoa ajoarrieroan otarrainxka tenpurarekin, eguneko arrain, zezenketako zezena Olite ardo beltzetan gisatua edo norbanakoarentzako txuleta brasan Maldon gatza eskamekin platerren artean.>
www.gastrofesta14

A lo largo de San Fermín en el Iruñazarra nos ofecen un menú especial que a 40€ nos ofrece un chupito de salmorejo con crujiente de jamón, una ensalada de ventresca y piquillos y una buena sopa de pescado o unas pochas frescas de entrantes, y de segundo a elegir entre el bacalao al estilo ajoarriero con tempura de langostino, el pescado del día, el estofado de toro de lidia al vino tinto de Olite y la chuleta de ración a la brasa con escamas de sal Maldón.
www.gastrofesta14


Ohikoena brasan errea jatea da.>
turismodenavarra27

Lo más habitual es consumirlos asados a la brasa.
turismodenavarra27

Ikusi adibide gehiago