Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

es > eu

envasado

Partekatu sareetan:

*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

ontziratze (eu)

envasado (es)

Honekin, euren tradiozko artisau erako ekoizpena aldarrikatu nahi dute, hasierako hautaketatik, ekoizpen prozesu osoa eta ondorengo ontziratzeraino.>
www.euskolabeltienda4

Aunque se han ido incorporando las tecnologías de procesamiento y envasado más avanzadas, algunas conserveras mantienen el método de elaboración artesanal.
www.euskolabeltienda4


Kolore eta tamainagatik sailkatzen dira, kontsumitzaileari produktu homogeneo bat eskeintzeko. Ontziratzea, produzitzaileen ontziratze zentruetan egiten da, Eusko Label produktuen kontrol eta ziurtagiri erakundeak baimenduta.>
www.euskolabeltienda4

Es una alubia de mata baja de gran tradición en Alava y se produce siguiendo las técnicas de cultivo más respetuosas con el medio ambiente.Se selecciona por color y tamaño para ofrecer al consumidor un producto muy homogéneo y se envasa en un centro de envasado autorizado por la entidad de control y certificación de los productos Eusko Label.
www.euskolabeltienda4


Ontziratzea, produzitzaileen ontziratze zentruetan egiten da, Eusko Label produktuen kontrol eta ziurtagiri erakundeak baimenduta.>
www.euskolabeltienda4

Es una alubia de mata baja de gran tradición en Alava y se produce siguiendo las técnicas de cultivo más respetuosas con el medio ambiente.Se selecciona por color y tamaño para ofrecer al consumidor un producto muy homogéneo y se envasa en un centro de envasado autorizado por la entidad de control y certificación de los productos Eusko Label.
www.euskolabeltienda4


Nekazariek piper uzta arretaz biltzen dute, pixkanaka, piperra homegeneoa, fina eta leuna. Hautatze eta ontziratze prozesuak kooperatibako instalazioetan burutzen dira.>
www.euskolabeltienda4

Los horticultores recolectan la guindilla con esmero y de forma gradual con el fin de que la guindilla sea homogénea, suave y fina. La selección y el envasado se realizan en las instalaciones de la propia cooperativa.
www.euskolabeltienda4


2011/05/12 Azterlan batek haragi freskoaren ontziratzearen etorkizuneko joerak aztertu ditu.>
www.industria.ejgv.euskadi.net

12/05/2011 Un estudio analiza las tendencias de futuro dentro del envasado de carne fresca.
www.industria.ejgv.euskadi.net

Ikusi adibide gehiago