Klasikoen artean aurkitzen ditugu, momentuan egindako patata tortila eta gabardinadun ganba romescu-rekin; berrien artean, izkiratzar rissottoa, kalamar arroka, ia minak diren patatak eta txangurro eta azalore kremako gisatua; Aloña Menditik ekarriak, galeper arrautza frijituak eta txangurro krepea eta Oñatzetik iritsiak, ontto, foie eta sagar meta eta arkume eta patata ostopila.>
www.gastrofesta14
Entre tantos manjares nos encontramos entre los clásicos, la tortilla de patata hecha al momento y la gamba gabardina con romescu; entre los actuales, el rissotto de carabineros, la roca de calamar, las patatas casi bravas y el guiso de txangurro y crema de coliflor; traídos desde el Aloña Mendi los huevos fritos de codorniz y el crep de txangurro y llegados desde el Oñatz, la meta de hongos, foie y manzana y el milhojas de cordero y patatas panadera.
www.gastrofesta14