Zehazkiago, behar besteko ezagutzak izango ditu oinarrizko gaietan (besteak beste biologia, fisika, kimika eta matematikan), honako alor hauetan aditua izateko gaitasuna izan dezan: elikagaien izaera, elikagaiak hondatzeko arrazoiak, elikagaien prozesatzearen funtsezko oinarriak eta giza kontsumorako haien hobetzea; hartara, lortuko diren elikagaiak kalitate sentsorial handikoak, seguruak, elikagarriak eta osasuntsuak izango dira, kontsumo-ohitura berrietara egokituak eta indarreko legeriarekin bat datozenak.>
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Más específicamente, con los conocimientos necesarios en materias básicas (como biología, física, química, matemáticas, etc.) que les capaciten como expertos en la naturaleza de los alimentos, las causas de su deterioro, los principios fundamentales de su procesado y la mejora de los mismo para el consumo humano, de manera que se garanticen alimentos de alta calidad sensorial, seguros, nutritivos, saludables, adaptados a los nuevos hábitos de consumo y acordes con la legislación vigente.
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