Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

es > eu

solomillo

Partekatu sareetan:

*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

azpizun (eu)

solomillo (es)

Menua, sarrerak, zerri azpizun betea, barazkiak eta entsalada, ardoa, kafea eta deserta: hogei dolar bazkideentzat, 25 bazkide ez direnentzat eta 12 urte azpiko haurrek kitorik.>
www.euskalkultura.com

Se servirá un menú consistente en entremeses variados, solomillo de cerdo relleno, verduras, ensalada, vino, café y postre. Precio, 20 dólares para los socios, 25 para los no socios; gretuito para los menores de 12 años.
www.euskalkultura.com


Menua honakoa izango da: onddo nahaskia, azpizuna, postrea, kafea, edaria eta txupitoa.>
www.euskalkultura.com

El menú será el siguiente: revuelto de setas, solomillo, postres café, bebida y chupito.
www.euskalkultura.com


Menua hauxe izango da: otarrainskak, azpizuna eta limoi-sorbetea. Prezioa 17 eurokoa izango da bazkideentzat eta 20 eurokoa bazkide ez direnentzat.>
www.euskalkultura.com

Como todos los años Hogar Vasco de Madrid celebrá el Aberri Eguna el domingo de Resurrección (23 de marzo) con comida en la cuarta planta consistente en langostinos, solomillo y sorbete de limón al precio de 17 euros para los socios y 20 euros para los no socios.
www.euskalkultura.com


Elkarreratzea arratsaldeko 14:30tan hasiko da, eta bazkariaren menuan otarrainxkak, azpizuna piperrekin eta txanpain sorbetea.>
www.euskalkultura.com

El evento tendrá lugar a las 14:30, y el menú del mismo estará compuesto por langostinos, solomillo con pimientos y sorbete de cava.
www.euskalkultura.com


Arrainen eskaintzari dagokionez, bertan topatuko ditugu lupina patatekin, zapoa labean, legatza labean edo bakailao errea piperradarekin. Haragiei dagokionez ordea, dasta ditzakegu entrekota patatekin, baserriko oilaskoa labean, ahate-konfita, azpizuna barazkitxoekin, patatekin edo foierekin, txerrikumea edo arkumea.>
www.gastrofesta14

En lo que a pescados se refiere podemos encontrar la lubina con patatas panadera, el rape al horno, la merluza al horno o el bacalao asado con piperada; mientras que entre los platos de carne podemos elegir el entrecot con patatas, el pollo de caserío al horno, el confit de pato, el solomillo con verduritas, patatas o foie, el cochinillo o el cordero.
www.gastrofesta14

Ikusi adibide gehiago

Hitz-jolasa