Astean zehar eguneko platerra eskeintzen dute: astelehenetan untxia sugarretan all i oliarekin; asteartetan, urtaroaren arabera, bakailaoa ajoarriero eran, marmitakoa edo babarrunak; asteazkenetan barazki menestra; ostegunetan arroza sugarretan eginiko begihandiarekin; ostiraletan merkatuaren arabera aldatzen doan arrain platerra; eta larunbatetan arkume (16,50€) edo txerrikume (18,50€) errea.>
www.gastrofesta14
A lo largo de la semana nos ofrecen un plato del día: los lunes el conejo a la brasa con all i oli; los martes, dependiendo de la temporada, el bacalao ajoarriero, el marmitako o las alubias; los miércoles la menestra de verdura; los jueves el arroz con begihaundi a la brasa; los viernes un plato de pescado que gira en torno al mercado; y los sábados cordero (16,50€) o cochinillo (18,50€) asado.
www.gastrofesta14
San Ferminetan Iruñazarrak menu berezi bat eskaintzen du 40€tan: sarrerakoetan salmorejo txupitoa urdaiazpiko kurruskiarekin, bentreska eta pikilo entsalada eta arrain zopa edo potxa freskoak; bigarrena aukeratu beharra dago bakailaoa ajoarrieroan otarrainxka tenpurarekin, eguneko arrain, zezenketako zezena Olite ardo beltzetan gisatua edo norbanakoarentzako txuleta brasan Maldon gatza eskamekin platerren artean.>
www.gastrofesta14
A lo largo de San Fermín en el Iruñazarra nos ofecen un menú especial que a 40€ nos ofrece un chupito de salmorejo con crujiente de jamón, una ensalada de ventresca y piquillos y una buena sopa de pescado o unas pochas frescas de entrantes, y de segundo a elegir entre el bacalao al estilo ajoarriero con tempura de langostino, el pescado del día, el estofado de toro de lidia al vino tinto de Olite y la chuleta de ración a la brasa con escamas de sal Maldón.
www.gastrofesta14