Elhuyar Hiztegia

eu > es

aroma

Partekatu sareetan:

  •  iz. aroma

    usain handiko aroma: aroma fragante

aroma *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...aroma Ondoren, zukuaren aromak berreskuratu eta azken produktuari erantsiko zaizkio.


Produktuan aroma natural berdin-berdinak diren aroma sintetikoak sartu dituz...


Ainzonen (Zaragoza, Espainia) dago Cuevas de Arom upategia, eta kopuruen aldetik upategi txikia dela esan dai...


...aketa hauen emaitza ogiaren propietate organoleptikoak ( aroma eta testura) aldatzea dakar, kontsumitzaileari ogia freskoa...


... Errotaetxe, Jose Luis Egireun, Juan A. Aroma , Patxi Zabaleta, Juan Zulaika, Bego&...


Ura, Costa Ricako kana azukrea, kola, aroma naturala, kafeina, karamelo koloratzailea eta E338...


...ntza-taldeak-atzerrira Ondo segi, oier. Juan antonio Aroma Lejarretak idatzi du: >Abustuaren 12 eta...


...reka da. Albertxikoak, mertxika, eztia, txanpinoi aromak izaten dituzte. Oso ardo luzeak izaten dira; irentsi ondore...


... edo hiru urte iraun dezakeena. Zaporea, aroma , ukia eta itxura urtaroaren eta eskualdearen ...


... baino ez dituzte jasotzen. Horrek izugarrizko aroma eta zapore kontzentrazioa dakar haien uztetan.

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

aroma (eu)

aroma (es)

Irakaspena: deabrua xehetasunetan dago, eta aldea aroman, eta ez genuen aprobetxatzen!>
www.euskonews.com

La lección: el demonio está en los detalles y es el aroma el que da la diferencia, y ¡nos lo estábamos perdiendo!
www.euskonews.com


Batzuek diote aroma marrubi antzekoa duela, ardo beltzen berezko aroma noblea, eta ardo gazteetan gutxi agertzen dena. Beste batzuen arabera, txakolinak gerezi-aroma du.>
www.euskonews.com

Unos dicen que el aroma afrutado evoca a la fresa —aroma noble y propio de vinos tintos y raro de encontrar en vinos jóvenes—, en tanto que otros aprecian un perfume a cereza.
www.euskonews.com


Zaporeak sorgortu egiten du gerokoaren aromak sumatzeko dugun sentikortasuna.>
www.euskonews.com

El sabor embota la sensibilidad que disponemos hacía los aromas del retrogusto.
www.euskonews.com


Kortxoari heldu egin behar zaio ateratzerakoan, ardoak indarra, grazia eta aromak gal ez ditzan.>
www.euskonews.com

Cuando se quita el corcho hay que sujetarlo para que al sacarlo no pierda toda la fuerza, la gracia y los aromas.
www.euskonews.com


Horrela, kafe espresarekin aroma galdu egiten genuela ohartu ginen, aroma ez delako zaporearekin erabat bateragarria.>
www.euskonews.com

Así, concluimos que con el café expreso nos estábamos perdiendo el aroma, porque el aroma no es del todo compatible con el gusto.
www.euskonews.com

Ikusi adibide gehiago