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...likore ...tu ziren arte. Janari industria (Armagnac likorea , ardoa, ozpina, foie grasa); oinetakogintza...
... puntukoa). eta, zer da hemen daukaguna? Likore marroi iluna, amarentzako kuttuna. Inoiz (bis)http://igorri...
...tro ere esaten diote- eta gentziana sustraiz eginiko likoreak pozik eta gustura uzten dute atzerritar jan zale kontentaga...
..., turroia, bonboiak, polboroiak eta mazapanak, kafea, likoreak eta urteroko konklusioa: «... hurrengoan jateko gutxitxoago...
...ldatzen ari da: Europan eta AEBetan ardoen edo likoreen salmentak gora egin du, eta garagardoarena, berriz, nahiko ...
...dateagatik besterik gabe. Debekuaren ondoan, likoreak egin, estraperloan saldu eta saltzeko, irabazi...
...u zuela kontrabandoa zaintzeko. Baina pattarra eta likorea saltzeko debekua altxatu zutenez, Udalak erabaki ...
... 1120. urtean. Kontserba industria, ardoak eta likoreak dira ekonomia jarduera nagusien ardatz. Mudejar ...
. Orohar, banilla, moka, ron edo likore anitzez usaingozatzen da...
... guztiek dute botoa eta jaki freskoak eta likoreak hartzeko eskubidea. II. Harrapakina banan-banan ...
Likore hau anisa basaranekin beratzearen ondorioz lortzen da. Basarana fruitu biribila eta txikia da, hur baten tamainakoa, beltz urdinxka eta gustu latzekoa.>
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Este licor surge por la maceración del anís con las endrinas, fruto redondo y pequeńo, del tamańo de una avellana, negro azulado y áspero al gusto.
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Gastronomia / Likore-dendak Licores Azanza ABΑRZUZA>
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Productos agroalimentarios / Licorerνas Licores Azanza ABΑRZUZA
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Hona hemen osagaiak: 1 kg irin, 500 gr azukre, 200-250 gr gurin edo antzeko zerbait (antzina koipeki naturala erabiltzen zuten, adibidez zerri-manteka), 8 arrautza, eta anisaren likorea edo esentzia, funtsezkoa azken usain-ezaugarria emateko.>
www.euskonews.com
Los ingredientes son: 1 kg. de harina, 500 gr. de azúcar, 200-250 gr. de mantequilla o similar (antiguamente se empleaba grasa natural, por ejemplo manteca de cerdo), 8 huevos y, lo que se considera fundamental para el aroma final, anís bien en licor o esencia.
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Gertutik ezagutzen dudanarekin hasteagatik, Sant Antony´seko High Tablea formaltasun osoz hasten den afaria da baina hor ditugun ardo frantses, likore, oporto eta geroko ezinbesteko tragoak bukatu ondoren batek daki nola bukatuko den! Sant Antony´s eko ikasle gau giroa "Buttery" edo tabernan pilatzen da, irakasle, gonbidatu eta bestelako bisitariak High Table erako biltzen diren jangela azpian, hain justu.>
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En Sant Antony´s, por empezar con aquello que uno conoce más de cerca, una High Table es una cena que da comienzo plena de formalidad y puede previsiblemente acabar como el rosario de la aurora, una vez acabados los vinos franceses, los licores, el oporto y el inevitable copazo posterior en la algarabía nocturna de Sant Antony´s, concentrada normalmente por los estudiantes en la taberna o "Buttery", ubicada justo a los pies del salón comedor donde tiene lugar la High Table de los profesores, invitados y demás visitantes.
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Kontua da sukaldean asko erabiltzen ditugula ardoak eta likoreak, gustatu edo ez, jakien zaporea hobetu egiten dute eta.>
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Pero es una realidad que nosotros en cocina, queramos o no, utilizamos mucho los vinos y licores. Y además esos realzan el resultado.
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Likore hau anisa basaranekin beratzearen ondorioz lortzen da. Basarana fruitu biribila eta txikia da, hur baten tamainakoa, beltz urdinxka eta gustu latzekoa.>
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Este licor surge por la maceración del anís con las endrinas, fruto redondo y pequeńo, del tamańo de una avellana, negro azulado y áspero al gusto.
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Hona hemen osagaiak: 1 kg irin, 500 gr azukre, 200-250 gr gurin edo antzeko zerbait (antzina koipeki naturala erabiltzen zuten, adibidez zerri-manteka), 8 arrautza, eta anisaren likorea edo esentzia, funtsezkoa azken usain-ezaugarria emateko.>
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Los ingredientes son: 1 kg. de harina, 500 gr. de azúcar, 200-250 gr. de mantequilla o similar (antiguamente se empleaba grasa natural, por ejemplo manteca de cerdo), 8 huevos y, lo que se considera fundamental para el aroma final, anís bien en licor o esencia.
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Gertutik ezagutzen dudanarekin hasteagatik, Sant Antony´seko High Tablea formaltasun osoz hasten den afaria da baina hor ditugun ardo frantses, likore, oporto eta geroko ezinbesteko tragoak bukatu ondoren batek daki nola bukatuko den! Sant Antony´s eko ikasle gau giroa "Buttery" edo tabernan pilatzen da, irakasle, gonbidatu eta bestelako bisitariak High Table erako biltzen diren jangela azpian, hain justu.>
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En Sant Antony´s, por empezar con aquello que uno conoce más de cerca, una High Table es una cena que da comienzo plena de formalidad y puede previsiblemente acabar como el rosario de la aurora, una vez acabados los vinos franceses, los licores, el oporto y el inevitable copazo posterior en la algarabía nocturna de Sant Antony´s, concentrada normalmente por los estudiantes en la taberna o "Buttery", ubicada justo a los pies del salón comedor donde tiene lugar la High Table de los profesores, invitados y demás visitantes.
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Pero es una realidad que nosotros en cocina, queramos o no, utilizamos mucho los vinos y licores. Y además esos realzan el resultado.
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Hona hemen osagaiak: 1 kg irin, 500 gr azukre, 200-250 gr gurin edo antzeko zerbait (antzina koipeki naturala erabiltzen zuten, adibidez zerri-manteka), 8 arrautza, eta anisaren likorea edo esentzia, funtsezkoa azken usain-ezaugarria emateko.>
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Los ingredientes son: 1 kg. de harina, 500 gr. de azúcar, 200-250 gr. de mantequilla o similar (antiguamente se empleaba grasa natural, por ejemplo manteca de cerdo), 8 huevos y, lo que se considera fundamental para el aroma final, anís bien en licor o esencia.
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