Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

eu > es

pasteurizatu, pasteuriza, pasteurizatzen

Partekatu sareetan:

pasteurizatu, pasteuriza, pasteurizatzen *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...pasteurizatu ...kagai aztertu dituzte esposizioa balioztatzeko: esne pasteurizatua , txerri okela eta izokin ketua, hain...


Esne pasteurizatua , esterilizatua edo irakina erabiliz egindako esnekiak izate...


...-hauts Esne-hautsa edota esne deshidratatua esne pasteurizatua deshidratatuz lortzen den produktua da. Prozesu ...


...Batuak eta Australiako salbuespenarekin, hauetan esne pasteurizatua erabili ohi da. "Penicillium candida" ...


...ren herrialdeetan, A Hepatitisaren birusa lotzen da pasteurizatu gabeko laranja-zukuarekin eta tipulekin...


Sei gazta fresko eta bi gazta pasteurizatu aztertu dira (horietan, gatzagia tenperatura beroan prozesa...


... ongi mamituta egon behar dute, edo arrautza pasteurizatuz eginak bestela.


...tekeena da substantzia horren agerpena, produktua pasteurizatu baino lehenago eragindako jarduera mikrobiologikoaren edo, ...


pasteurizatu gabeko esnean eta elikagai etnikoetan ere atzeman...


..., gutxi ondutako gaztetan (esne gordinez edo pasteurizatuz egindakoak), barazki gordinetan, hegazti-haragian ...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

pasteurizatu (eu)

pasteurizar (es)

Ardi-gazta samurra, esne pasteurizatuarekin egina (ontze-prozesua: 30-45 egun): 1,2 kg inguru.>
www.euskonews.com

Queso tierno de oveja, con leche pasteurizada (maduración: 30-45 días): 1,2 kg aprox.
www.euskonews.com


Pasteurizatua>
www.euskonews.com

Pasteurizada
www.euskonews.com


Lehen-lehenik, ardi esne gordina hartzen da -irakin gabe, eta pasteurizatu gabe-, gehienez jota %6ko koipekia duena.>
www.euskonews.com

Se parte de la leche cruda de oveja (ni hervida ni pasteurizada), con un mínimo del 6 % de materia grasa.
www.euskonews.com


Gaur egun, karga bakterianoa eransten zaie gazta guztiei, baina esne pasteurizatuarekin egiten bada, erreakzioaren jokabidea askoz kontrolagarriagoa eta menderagarriagoa da, eta zehaztasun handiagoarekin lortzen da nahi den gazta mota.>
www.euskonews.com

Hoy en día a todos los quesos se les aplica una carga bacteriana y si la leche está pasteurizada respeta exactamente a tus planes.
www.euskonews.com


Pasta biguneko gaztak (esne pasteurizatuarekin eginak)>
www.euskonews.com

Quesos de pasta blanda (con leche pasteurizada)
www.euskonews.com

Ikusi adibide gehiago

Hitz-jolasa