Horrez gain, produktuaren iraungarritasuna, testura, garraiatzeko ezaugarri eta kontserbazioari buruzko beste hainbat gomendio ere emanez. Profesionalak ondorengoak izan dira: Tolosako Rafa Gorrotxategi gozogintzako artisau eta maisua; Euskal Gozogintza Artisauko Federazioaren Presidentea eta Arabako Gozogintza gremioko ordezkari Luis López Sosoaga; eta Bizkaiko Gozogintza Eskolako presidente eta Bizkaiko Gozogintza Artisauko Federazioaren gremioaren presidenteorde Jose Manuel Angulo Enales.>
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Estos también dieron recomendaciones varias para mejorar en su caducidad o durabilidad, textura, conservación, transporte, etc… La parte profesional la integraron Rafa Gorrotxategi, maestro artesano de Tolosa; Luis López de Sosoaga, Presidente de la Federación Vasca de Pastelería Artesana y del Gremio en Álava; y José Manuel Angulo Enales, Presidente de la Escuela de Pastelería de Bizkaia y Vicepresidente del Gremio en Bizkaia.
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