Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

eu > es

testura

Partekatu sareetan:

testura *Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

...testura mantentzen du nahasketa, baina ez izoztuta, testura egokia lortze aldera...


...rrazten eta atsegin egiten. Nahiago du irakurlea testura ingura dadin, poema uler dezan eta, bai azalpenaren argitas...


...-abuztuak). Joseba Gabilondori, aparte, hainbat testuren itzulpena ere zor zaio esku trebez. ...


...izango da ikastaroa, eta hainbat zapore eta testuratako gatzatuak egingo dituzte, 18:30etik aurrera. Izena...


...kin adierazkortasunik handienaren bila: lerroa eta testurak , batez ere. Haurrentzako obren kasuan, ...


... du. Instrumentalki aberatsena da, kolore eta testura askokoa.


...mamitua beharrean egoera likidoan eta "edateko" testurarekin geldi dadin, ontziratu aurretik.


...3) Garrafaren testuraren oreka mantendu behar da. Edalontzitik ahora ...


...Beranduegi» errelatoak argitaratu dizkiote. Beste testuren bat plazaratzeko gogoz dagoen galdetuta «horretan ...


...etan zegoen Denok konpainia, ingurune paregabean; testuren bat ikasi behar izanez gero, lorategiko zuhaitzen azpian es...

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

testura (eu)

textura (es)

Landaretzak eta zoruaren erabilerek, bestalde, testura eta lerroei aniztasuna eransten diete.>
www.ermua.es

La vegetación y los usos del suelo aportan, por otro lado, una cierta diversidad en cuanto a textura y línea.
www.ermua.es


Horrez gain, produktuaren iraungarritasuna, testura, garraiatzeko ezaugarri eta kontserbazioari buruzko beste hainbat gomendio ere emanez. Profesionalak ondorengoak izan dira: Tolosako Rafa Gorrotxategi gozogintzako artisau eta maisua; Euskal Gozogintza Artisauko Federazioaren Presidentea eta Arabako Gozogintza gremioko ordezkari Luis López Sosoaga; eta Bizkaiko Gozogintza Eskolako presidente eta Bizkaiko Gozogintza Artisauko Federazioaren gremioaren presidenteorde Jose Manuel Angulo Enales.>
www.ermua.es

Estos también dieron recomendaciones varias para mejorar en su caducidad o durabilidad, textura, conservación, transporte, etc… La parte profesional la integraron Rafa Gorrotxategi, maestro artesano de Tolosa; Luis López de Sosoaga, Presidente de la Federación Vasca de Pastelería Artesana y del Gremio en Álava; y José Manuel Angulo Enales, Presidente de la Escuela de Pastelería de Bizkaia y Vicepresidente del Gremio en Bizkaia.
www.ermua.es


Jan aurretik,aurkezpenaz, koloreez eta jakien testuraz gozatu.>
usabalbuletina19

Disfruta de la presentación, los colores y las texturas de los alimentos antes de comenzar a comer. 2.
usabalbuletina19


Hauek, konoak deritzonak, hiru uhin-luzeretara sentigarriak dira eta ingurumenaren elementuen ikus-interpretazioa baimentzen dute argiaren ezaugarriak erabilita.Batzuetan, elementu hauek zenbait antzekotasun dituzte (kolore, era edo testura berdina) eta antzekotasun horiek galarazten edo bereziki oztopatzen dute euren ikusmen-klasifikazioa.>
www.basqueresearch.com

En ocasiones, estos elementos poseen ciertas similitudes (mismo color, misma forma o misma textura) que hacen inviable o dificultan extraordinariamente su clasificación visual.
www.basqueresearch.com


Texturaren kalitatea hiru elementuren baitan dago: izozkiaren osagaiak (batez ere, ura, azukrea eta koipea), ekoizteko modua eta gordetze-baldintzak (denbora eta tenperatura).>
www.basqueresearch.com

La calidad de dicha textura es el resultado de la combinación de tres elementos: los ingredientes del helado (agua, azúcares y grasas, principalmente), su método de producción y las condiciones de su almacenamiento (tiempo y temperatura).
www.basqueresearch.com

Ikusi adibide gehiago