Eguneko menuaz gain sukaldaritza informaleko eskaintza on baten aldeko apostua egin dezakegu, non palter konbinatu, ogitarteko edo tosta sorta zaindu eta bikain bat aurkituko dugun, eskaintzen dizkiguten platerren artean ditugu: jamon york eta gaztaz beteriko oilasko bularkia eta perretxiko saltsadun spaghettiak dituen Lorea edota baserriko arrautza frijituak, urdaiazpiko iberikoa, kroketa eta patatak dituen Ulia plater konbinatuak; barazkiak eta ahuntz gazta dituen tosta; foie, hirugiarra eta karamelizaturiko tipula dituen hanburgesa; oilasko, letxuga, tomate, tipula potxatu, mahonesa, hirugiar, arrautza, jamon york eta gazta sandwicha; eta letxuga, tomate, tipula potxatu, oilasko aldarbatua eta aliolia dituen edo oilaskoa, hirugiarra, piper berdea, gazta eta tipula potxatua dituen ogitartekoak.>
www.gastrofesta14
A su vez tenemos la opción de apostar por una carta de cocina informal con una cuidada y mimada selección de platos combinados, bocadillos o tostas en la que encontramos platos como: los platos combinados Lorea con pechuga de pollo rellena de jamón y queso y spaghettis con salsa de champiñones o Ulia de huevos camperos con jamón ibérico, croqueta y patatas; la tosta de verduras con queso de cabra; la hamburguesa con foie, bacon y cebolla caramelizada; el sandwich de pollo, lechuga, tomate, cebolla pochada, mahonesa, bacon, huevo, jamón y queso; y los bocadillos de lechuga, tomate, cebolla pochada, pollo empanado y ali-oli y el de pollo con bacon, pimiento verde, queso y cebolla pochada.
www.gastrofesta14