Elhuyar Hiztegia
#ElhuyarrenGomendioak

Hiztegi-unitateak

Beste hiztegietan

Idazlagun

es > eu

pizca

Partekatu sareetan:

  • ni pizca

*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

pitin (eu)

pizca (es)

4 lagunentzako kopuruak: kilo bat zainzuri, litro erdi bat esne, 100 gramo gurin, 25 gramo irin, intxaur muskatu pitin bat, 50 gramo parmesano arraspatu eta gatza.>
www.euskonews.com

Cantidades para 4 personas: 1 kg de espárragos blancos, ½ l. leche, 100 gr mantequilla, 25 gr harina, una pizca de nuez moscada, 50 gr de parmesano rallado y sal.
www.euskonews.com


Nahi den gatz maila aukeratu, eta intxaur muskatu pitin bat erantsi.>
www.euskonews.com

Rectificar de sal y añadir una pizca de nuez moscada.
www.euskonews.com

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

pixka (eu)

pizca (es)

Jarri azukre koilarakada bat zartagin batean, bota ur pixka bat eta urtu.>
www.hiru.com

Poner una cucharada de azúcar en una sartén con una pizca de agua y dejar que el azúcar se disuelva.
www.hiru.com


Bota olio txorrotada bat, gatz pixka bat eta egosi 15 minutuz.>
www.hiru.com

Añadir un chorrito de aceite, una pizca de sal y cocer durante 15 minutos.
www.hiru.com


Irabiatu bol batean gaztanbera, azukrea, esne-gain likidoa eta gatz pixka bat hagaxka baten laguntzarekin.>
www.hiru.com

Batir en un bol el requesón, el azúcar, la nata líquida y una pizca de sal con una varilla.
www.hiru.com


Gorrituta daudenean, gehitu latako tomateak eta gatz eta azukre pixka bat.>
www.hiru.com

Cuando esté bien dorado, añadir los tomates de lata, una pizca de sal y otra pizca de azúcar.
www.hiru.com


Irabiatu zuringoak elur puntaraino gatz pixka batekin.>
www.hiru.com

Batir las claras a punto de nieve con una pizca de sal.
www.hiru.com

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

pixka (eu)

pizca (es)

Jarri azukre koilarakada bat zartagin batean, bota ur pixka bat eta urtu.>
www.hiru.com

Poner una cucharada de azúcar en una sartén con una pizca de agua y dejar que el azúcar se disuelva.
www.hiru.com


Bota olio txorrotada bat, gatz pixka bat eta egosi 15 minutuz.>
www.hiru.com

Añadir un chorrito de aceite, una pizca de sal y cocer durante 15 minutos.
www.hiru.com


Irabiatu bol batean gaztanbera, azukrea, esne-gain likidoa eta gatz pixka bat hagaxka baten laguntzarekin.>
www.hiru.com

Batir en un bol el requesón, el azúcar, la nata líquida y una pizca de sal con una varilla.
www.hiru.com


Gorrituta daudenean, gehitu latako tomateak eta gatz eta azukre pixka bat.>
www.hiru.com

Cuando esté bien dorado, añadir los tomates de lata, una pizca de sal y otra pizca de azúcar.
www.hiru.com


Irabiatu zuringoak elur puntaraino gatz pixka batekin.>
www.hiru.com

Batir las claras a punto de nieve con una pizca de sal.
www.hiru.com

Ikusi adibide gehiago
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena

pixka (eu)

pizca (es)

Jarri azukre koilarakada bat zartagin batean, bota ur pixka bat eta urtu.>
www.hiru.com

Poner una cucharada de azúcar en una sartén con una pizca de agua y dejar que el azúcar se disuelva.
www.hiru.com


Bota olio txorrotada bat, gatz pixka bat eta egosi 15 minutuz.>
www.hiru.com

Añadir un chorrito de aceite, una pizca de sal y cocer durante 15 minutos.
www.hiru.com


Irabiatu bol batean gaztanbera, azukrea, esne-gain likidoa eta gatz pixka bat hagaxka baten laguntzarekin.>
www.hiru.com

Batir en un bol el requesón, el azúcar, la nata líquida y una pizca de sal con una varilla.
www.hiru.com


Gorrituta daudenean, gehitu latako tomateak eta gatz eta azukre pixka bat.>
www.hiru.com

Cuando esté bien dorado, añadir los tomates de lata, una pizca de sal y otra pizca de azúcar.
www.hiru.com


Irabiatu zuringoak elur puntaraino gatz pixka batekin.>
www.hiru.com

Batir las claras a punto de nieve con una pizca de sal.
www.hiru.com

Ikusi adibide gehiago