Barran, tabernetan ohikoak izaten diren pintxoak aurki ditzakegu, hala nola, patata-tortila, hegaluzea mahonesarekin, baina horiei sukaldetik zuzenean ateratzen diren beste 15 gehitzen zaizkie: “Baso animatua”, trufaturiko arrautz gorringoa txipiroi tenpuran, foie, apur eta sagar-erre lurrean; “Cara y cruz”, marinaturiko eta gatzaturiko antxoak parmesano izozkiarekin; “Tu y yo”, karamelizaturiko gazta bola bieirarekin; 63ºtara egindako arrautza gorringoa patata txuria, ontto salteatuak eta boilur txuriarekin; barazkitxoak tenpuran; edo foie martini saltsarekin.>
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En la barra encontraremos los típicos pinchos de bar, como la tortilla de patata o el de bonito con mahonesa, pero a estos se les suman otros 15 que salen directamente de la cocina, como: el “Bosque animado”, una yema de huevo trufada en tempura de chipirón con tierra de foie, migas y manzana asada; el Cara y Cruz, boquerones y anchoas en salazón con helado de parmesano; el Tu y Yo, una bola de queso caramelizada y vieira; la yema de huevo a 63º con de patata blanca, salteado de hongos y trufa blanca; las verduritas en tempura; o el foie con salsa martini.
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