Elkarbanatzeko ditugu etxeko ikur diren patata ia minak eta beste minak azalik gabe (ezin dira dastatu gabe utzi), horiekin batera begihandi frijituak, hiru entsaladilla, arroza kalamar gisatuarekin, hirukotea (konfitaturiko pikilo piperrak, bentreska eta antxoa gatzatua), bakailao tortila, barazki tenpura txitxirio humus eta sojarekin, txirlak patata eta olioerrearekin, olagarroa “patatekin” eta oilasko hegaltxoak “hiru mojo onekin”.>
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Para compartir encontramos raciones como los buque insignia de la casa las patatas casi bravas o las otras bravas sin piel (no hay que dejarlos de probar), junto con los beguihaundis fritos, las tres ensaladillas, el arroz con guiso de calamar, el trío (piquillos confitados, ventresca y antxoa en salazón), la tortilla de bacalao, la tempura de verduras con humus de garbanzos y soja, las almejas con patatas y refrito, el pulpo con “patatas” y las alitas de pollo con “tres buenos mojos”.
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