Osasun eta Kontsumo Sailak urte osoan inguruko produktuen kontsumoa eta ohitura osasungarriak bultzatzeko jardunaren barruan sartzen da ekimen hau. Elkarlanean aritu dira Eusko Jaurlaritzako Osasun Sailburutza eta Nekazaritza eta Landa Garapeneko Sailburuordetza, Bilboko Mediku Zientzien Akademia, Bizkaiko Albaitarien Elkargoa eta Bizkaiko Medikuen Elkargoa, Slow Food Bilbao-Bizkaia elkartea, Mercabilbao, Bilbao Zerbitzuak, eta Artxandako Goi-mailako Ostalaritza Eskola.>
www.bilbaointernational20
La iniciativa se enmarca dentro de la línea de promoción de hábitos saludables y consumo de productos del entorno más cercado que implementa a lo largo de todo el año el Área de Salud y Consumo; y cuenta además con la colaboración de la Consejería de Sanidad y Viceconsejería de Agricultura y desarrollo rural de Gobierno Vasco, la Academia de Ciencias Médicas de Bilbao, el Colegio de Veterinarios de Bizkaia y el Colegio de Médicos de Bizkaia, la Asociación Slow Food Bilbao-Bizkaia, Mercabilbao, Bilbao Zerbitzuak, y la Escuela Superior de Hostelería de Artxanda (ESHA).
www.bilbaointernational20