*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena
birrindu (eu)
destruir (es)
Judea, berriz, Nabukodonosorrek menderatu zuen eta Jerusalem suntsitu eta bertako tenplua birrindu ostean, ehun mila judu Babiloniara eraman zituen erbesteratuta.> www.hiru.com
Judea, por su parte, fue conquistada por Nabucodonosor, quien arrasó Jerusalén y destruyó su templo, llevándose deportados a cien mil judíos a Babilonia. www.hiru.com
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena
birrindu (eu)
triturar (es)
Lan honek diru-laguntza jaso ahal izateko, zura erauzi beharko da eta ebaketaren hondakinak birrindu edo pilatu, eta erreta deuseztatu beharko dira.> web.bizkaia.net
Para que esta labor sea subvencionable deberá realizarse la extracción de la madera, y la eliminación de los restos de corta mediante triturado o apilado y quema. web.bizkaia.net
Garia landare gramineoa da, buruxkan lau ale edo gehiago izaten ditu, birrindu ondoren ogia egiteko irina ematen dutenak.> www.euskonews.com
El trigo es una planta gramínea, con espigas terminales compuestas de cuatro o más carreras de granos, de los cuales, triturados, se saca la harina con la que se hace el pan. www.euskonews.com
Beira jaurtia (pouring): Beira, tenperatura altuan erabat birrindua eta egoera likidoan dagoela, moldeetan sartzen da.> www.euskonews.com
Vidrio vertido pouring): Vidrio triturado que se sube a alta temperatura y una vez liquido se reparte en moldes al efecto. www.euskonews.com
Lehenik eta behin, kakao alea txigortu eta birrindu egin behar da, eta ondoren azala kentzen zaio.> www.euskonews.com
En primer lugar se tuesta, tritura y descascarilla el grano de cacao. www.euskonews.com
Zuritu eta birrindu aguakatea eta gehitu.> www.hiru.com
Pelar y triturar el aguacate y añadir al bol. www.hiru.com
*Adibide guztiak automatikoki lortu dira hemendik: dabilena
birrindu (eu)
rallar (es)
Errezeta hau José Castillo sukaldari bikainari hartu diot.4 Antxoak arrautza, irin eta ogi birrindutan pasatzen dira, aurrekoan bezala. Portugaldar erara.> www.euskonews.com
Esta receta la tomo del que fue gran cocinero José Castillo.4 Se trata de unas anchoas pasadas por harina, huevo y seguidamente en pan rallado, de forma semejante a las albardadas. www.euskonews.com