Graduatuak dietista-nutrizionista (Ordenación de las Profesiones Sanitarias delako 44/2003 legearen arabera, 2003ko azaroaren 22ko E.A.O 280), lanbidean aritzeko gaitasuna izanen du honako arloetan:- Nutriziorako eta elikadurarako heziketan.- Nutrizio klinikoan.- Hezkuntza eta irakaskuntzan.- Kirola, estetika eta osasunean.- Talde-elikaduran, arlo sozialean edo komertzialean.- I+G+B.- Komertzializazio, komunikazio eta marketingean.- Elikagaien industrigintzan eta ekoizpenean.- Lehen Laguntzan.- Prozesu eta produktuen kalitatearen gestio eta kontrolean.- Elikagaien Segurtasunean.- Osasun Publikoan eta erkidegoen osasunean.- Aholkularitza legala, zientifikoa eta teknikoan.- Administrazio Publikoan.- Kontsumitzaileen elkarteetan.- Garapenerako nazioarteko lankidetzan.- Besteak (kontsultategi pribatuetan, ostalaritzan, jangeletan begirale,..>
www.enpresa-donostia.ehu.es
El graduado podrá ejercer la profesión de Dietista-nutricionista (según la ley 44/2003 de Ordenación de las Profesiones Sanitarias, BOE 280 del 22 de Noviembre de 2003), en los siguientes ámbitos profesionales:- Educación alimentaria-nutricional.- Nutrición clínica.- Docencia y formación.- Deporte, estética y salud.- Restauración colectiva social/comercial.- I+D+I.- Comercialización comunicación y marketing.- Industria alimentaria y producción.- Asistencia primaria.- Gestión y control de calidad de procesos y productos- Seguridad alimentaria.- Salud pública/comunitaria.- Asesoría legal, científica y técnica.- Administración pública.- Oficinas de consumo y asociaciones de consumidores.- Cooperación internacional al desarrollo.- Otros (consulta privada, hostelería, monitor de comedor, etc.).
www.enpresa-donostia.ehu.es